tornar a notícies

28 de octubre de 2019 a les 11:31

La gestió de la carta

El disseny de la carta d’un restaurant és una de les tasques més arriscades: ha de transmetre la personalitat que li volem donar al nostre negoci d’hostaleria i ens ha de diferenciar clarament de la competència si volem assolir l’èxit. 

La carta ha de tenir en compte la localització, la tipologia del client objectiu, la focalització i l’objectiu a aconseguir. Ha d’entendre els productes, els ha de cuidar. Ha de ponderar els costos... D’aquesta manera farem una carta plenament funcional que minimitzarà el risc de la pèrdua de beneficis.

Premisses que l’equip d’especialistes d’Espai6 té en compte a l’hora de confeccionar-te la carta que el teu negoci necessita i ajudar-te a assolir l’èxit esperat.

Et proposarem plats atractius a la vista, adaptats a la cuina de cada temporada, et proposarem aliments que et permetin un marge de benefici millor. Destacarem els punts diferencials del teu local, tipus de cuina, especialització...

Treballarem conjuntament amb el teu personal per donar un aire innovador a una carta tradicional o un de més tradicional a una carta innovadora. Et proposarem idees més exòtiques i t’explicarem com aprofitar al màxim la cuina de mercat donant-li un toc de fusió.

Et suggerirem noves formes d’integració dels aliments en la presentació dels plats i un millor aprofitament de les tècniques culinàries o les formes més adequades per dissenyar el teu menú.