L’ESPAI

Un punt de trobada culinari únic al Bàges

Necessites una cuina professional, una sala de reunions, un showroom on presentar els teus productes? Vols un espai on organitzar un àpat de negocis, una presentació corporativa o una activitat original amb el teu equip? Busques un lloc privat per celebrar un aniversari o una festa?

Espai6 és el teu espai. Un equipament multifuncional i versàtil dedicat a la gastronomia i l’alimentació. Ubicat al polígon Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages, està equipat amb una cuina d’altíssima gamma i permet acollir esdeveniments de fins a 50 persones.

Converteix el teu esdeveniment en una experiència única. Descobreix en tot el que el nostre espai es pot convertir!

Què som

Un espai multifuncional i versàtil

Espai6 va néixer com a laboratori gastronòmic del Grup INI6, titular de les empreses Friman, experiència alimentària i Garoina, la botiga del peix, dos referents a Catalunya en el sector de l’alimentació. A Espai6, el grup Ini6 porta a terme diferents activitats relacionades amb la investigació culinària: proves de nous productes, presentacions per als clients, tallers de cuina... I cada migdia, Espai6 es converteix en el menjador per als empleats del grup, que poden tastar abans que ningú els productes de la casa cuinats pel nostre xef corporatiu.

Però Espai6 és també un equipament obert a tothom qui vulgui organitzar trobades o esdeveniments amb un contingut gastronòmic. L’espai està disponible tant per a empreses com per a particulars en un horari molt ampli i amb la possibilitat d’adaptar-lo a diferents necessitats: tallers de cuina professionals, presentacions amb càtering o sense, esmorzars o dinars d’empresa, celebracions familiars...

Des d’Espai6 us ajudem a fer que el vostre esdeveniment sigui un èxit. Expliqueu-nos què necessiteu i us farem una proposta totalment personalitzada.

Disposem d'un equipament multifuncionaladaptable i versàtil on gaudir d’experiències i emocionar els sentits mitjançant la gastronomia. Un espai on proveïdors, consumidors i clients finals disposen d’un punt de trobada on mostrar els seus productes i degustar-los i comprovar-ne la qualitat.

I no solament t'oferim la possibilitat del lloguer de l’espai, una sala diàfana amb una capacitat màxima de 50 persones, amb una cuina d’altíssima gamma; també, si convé, solucionem, amb totes les garanties sanitàries, el cuinat dels aliments, a cura dels nostres cuiners professionals i, fins i tot, n’oferim assessorament i idees, per tal que les mostres presentades siguin exclusives i úniques. També disposem d’un equipament tècnic, modern i funcional per enregistrar i emetre, per circuit tancat de televisió, els esdeveniments, per tal que ningú es perdi cap detall del que passa als fogons d’espai6.

 • Multifuncional
 • Aforament ampli
 • Equipament avançat

Què oferim

Un espai que s’adapta a cada necessitat

La flexibilitat de l’espai permet l’organització de qualsevol tipus d'event culinari. Amb 162 metres quadrats dedicats a la creació i l’experimentació gastronòmica.

espai6 per a l'empresa

Cursos de formació, reunions d’equip, activitats de coaching i de cohesió, trobades amb clients... La cuina i la gastronomia són formes originals i molt atractives de treballar activitats en grup dins de empreses.

Clica per a més informació.

espai6 per a particulars

Busques un lloc on celebrar-hi una festa d’aniversari? Has de fer una trobada familiar i necessites un espai ampli i comfortable? T’agrada la cuina i vols organitzar un showcooking o una degustació gastronòmica?

Clica per a més informació.

Galeria

Les nostres instal·lacions

Espai6 un espai multifuncional i adaptable on gaudir d’experiències i emocionar els sentits mitjançant la gastronomia.

Serveis

Un equipament ampli i avantguardista

L’espai s’ha dissenyat per a ser un lloc útil, confortable, elegant i modern.

General
 • 162 metres quadrats de superficie
 • Aforament de fins a 50 persones
Presentació
 • 2 pantalles de televisió
 • 1 projector 1080p
 • 1 pantalla plegable
 • Sistema de so
 • Camera damunt de l'obrador
 • Wi-Fi
Cuina
 • 1 forn de convecció
 • 2 focs d'inducció
 • Neveres
 • Fregidores de 27.5kW
Equip
 • 1 coordinadora, dietista i nutricionista
 • 1 assesor gastronòmic
 • 2 cuiners

Contacte

Visita'ns, t'esperem

Som un espai únic on fer-hi esdeveniments empresarials i particulars d'una manera privada i acompanyats de solucions gastronòmiques personalitzades. Som al Bages. Arribar-hi és molt fàcil, aparcar-hi molt senzill, ja que hi ha una àmplia zona d'aparcament.

Truqueu-nos o contacteu-nos, expliqueu-nos les vostres necessitats. Us donarem solucions!

Ctra. de Berga km. 1.
Polígon Industrial Sant Isidre.

08272 Sant Fruitós de Bages (Barcelona)

Veure al mapa