16 de octubre de 2019 a les 19:00

Taller: "Cuina de bolets".

Taller de cuina dirigit per Xavier Ribolleda i Francesc Colom. Xavier té una llarga trajectòria en el món de la cuina. Va començar a l’escola Joviat de Manresa i desprès de formar-se va passar per la sala del restaurant Sant Marc fent de cambrer, de seguida, però va començar a treballar a l’hotel Ciutat de Berga, d’on va ser cap de cuina...

Qui és Xavier Ribolleda?

Xavier té una llarga trajectòria en el món de la cuina. Va començar a l’escola Joviat de Manresa i desprès de formar-se, encara molt jove, va passar per la sala del restaurant Sant Marc fent de cambrer, i de seguida va començar a treballar a l’hotel Ciutat de Berga, d’on va ser cap de cuina. Posteriorment va saltar al restaurant Els Casals a Sagàs, establiment amb una estrella Michelin.

Durant un temps va portar la batuta de Cal Majoral, emblemàtica masia de l’Espunyola. Va apostar per un projecte renovat amb l’objectiu de consolidar-se com una nova oferta gastronòmica a la comarca.

Actualment porta els fogons de la cuina de  la Mare de  la Font, a Solsona de braç del prestigiós xef Roger Vilaginés.

Vols que t’informem sobre els propers esdeveniments?

Dóna'ns la teva adreça electrònica de correu i t'informarem periòdicament sobre tot el que s'esdevingui a espai6.