16 de octubre de 2019 a les 19:00
Taller de cuina dirigit per Xavier Ribolleda i Francesc Colom. Xavier té una llarga trajectòria en el món de la cuina. Va començar a l’escola Joviat de Manresa i desprès de formar-se va passar per la sala del restaurant Sant Marc fent de cambrer, de seguida, però va començar a treballar a l’hotel Ciutat de Berga, d’on va ser cap de cuina...
Qui és Xavier Ribolleda?
Xavier té una llarga trajectòria en el món de la cuina. Va començar a l’escola Joviat de Manresa i desprès de formar-se, encara molt jove, va passar per la sala del restaurant Sant Marc fent de cambrer, i de seguida va començar a treballar a l’hotel Ciutat de Berga, d’on va ser cap de cuina. Posteriorment va saltar al restaurant Els Casals a Sagàs, establiment amb una estrella Michelin.
Durant un temps va portar la batuta de Cal Majoral, emblemàtica masia de l’Espunyola. Va apostar per un projecte renovat amb l’objectiu de consolidar-se com una nova oferta gastronòmica a la comarca.
Actualment porta els fogons de la cuina de la Mare de la Font, a Solsona de braç del prestigiós xef Roger Vilaginés.
Dóna'ns la teva adreça electrònica de correu i t'informarem periòdicament sobre tot el que s'esdevingui a espai6.