13 de febrer de 2020 a les 19:00

Menú oriental Detox, per enamorar-te de la vida sana

M. Pilar Ibern, més coneguda com a "Gavina", neix el 1964 a Mataró. El 1983 s'endinsa en el món de l'higienisme, el naturisme i la seva filosofia de vida.

M. Pilar Ibern, més coneguda com a "Gavina", neix el 1964 a Mataró. El 1983 s'endinsa en el món de l'higienisme, el naturisme i la seva filosofia de vida.

Desprès de ser diagnosticada de diverses malalties als 19 anys descobreix la capacitat medicinal dels aliments afrodisíacs guarint-se a sí mateixa. Actualment ha superat una fibriomiàlgia diagnosticada als 45 anys.

En els seus estudis artístics l'influenciarien molt a la manera que enfocaria més tard el seu talent creatiu a la cuina.

Comença, doncs amb únicament 20 anys a dedicar-se plenament i professionalment a l'art gastronómic. És a partir d'aquí que difongué l'alimentació vegetariana en els seus tallers, convertint-se en una de les pioneres d'aquest àmbit.

Participa en els seminaris, articles i publicacions en diferents indrets del pais.

Difon el seu amor per la cuina en diversos mitjans de comunicació, ràdio, premsa, televisió...

La Gavina publica més de 5 llibres on recull tot el seu coneixement i el transmet a través de les seves receptes. En tres ocasions ha estat guardonada amb el pretigiós premi Gourmand.

" Ja de ben petita, la meva àvia em va transmetre l'amor per la cuina.

Cuidar cada plat, bolcar-hi tots els sentits, aprofitar tot el que la natura posa al nostre abast en cada moment"

"Séneca va dir: "T'ensenyare un filtre amatori sense medicina, sense herbes, sense sortilegis...

Si vols ser estimat, estima!

No hi ha afrodisíac millor que la intenció, si cuines amb ànim de seduir, seduiràs!"

M. Pilar Ibern

Vols que t’informem sobre els propers esdeveniments?

Dóna'ns la teva adreça electrònica de correu i t'informarem periòdicament sobre tot el que s'esdevingui a espai6.